Adam Furlepa
niedziela, 8 września 2013
Cydr Lubelski und Apfelwein
Jak to żona powiedziała "...powrót do korzeni..."
Obie flaszki pełne słońca i jabłkowego aromatu,
winka nisko procentowe do 5,5 % vol/1L.
Podawać schłodzone w wysokiej szklance, 2/3 wina i uzupełnić Freeway pomarańczowy (z Lidla).
2 komentarze:
Anonimowy
2 stycznia 2014 22:59
Stawiam na Cydr Lubelski
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Adam Furlepa
3 stycznia 2014 22:53
Ja postawił bym znak =, no ale różne są smaki.
Pozdrawiam.
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Stawiam na Cydr Lubelski
OdpowiedzUsuńJa postawił bym znak =, no ale różne są smaki.
UsuńPozdrawiam.